fredag 19 augusti 2011

Fredag.

Jaha fredag kväll och arbetsveckan är över. Mitt nya jobb känns lite kaotiskt just nu. Då vi är mitt uppe i en flytt är det mycket som normalt går på rutin som ska ordnas, som tar tid och energi. Detta gör att jag just nu längtar väldigt mycket efter säng och sömn. Men jag är helt övertygad om att det kommer bli bra att allt kommer falla på plats och när det gör det kommer jag åka till jobbet med ett ännu större leende än vad jag gör nu. Min kväll idag kommer därför att gå i avkopplingens teckan. Jag tänker bänka mig på min plats framför TV ta fram min stickning och bara koppla av.

söndag 3 juli 2011

Vad händer?

Tänk så många planer man har. Jag tänkte att här kommer jag nog vara aktiv mycket. Men så har det inte blivit. Kan bara säga att livet har kommit emellan. Jag har varvat ner och tagit det lite lugnt mellan mitt studerande. Men kanske kan det bli lite oftare senare. Vi får se.

söndag 19 juni 2011

Blogg nr 2

Ja, ja då har man blivit fast. I min kurs IKT har jag blivit ombedd att starta en blogg och skriva inlägg om kursen. Jag kände att jag tyckte det var rätt så kul att blogga så jag startar en blogg till. Här kommer jag dock skriva om lite allt möjligt. Saker som jag känner att jag inte kan skriva om i den andra bloggen. Vi får väl se hur det går.